Хидроизолацията става все по-необходима заради климата

окт. 28

Въздействието на климатичните промени се усеща все повече от гражданите из цялата страна. Различни изследвания сочат, че от 1980 г. насам температурите в страната нарастват с около градус и половина на всеки 10 години. Неизбежните ефекти от този сериозен ръст на температурите в глобален план са дългите периоди на горещо време, продължителни засушавания, но също така и краткотрайни, но проливни локални валежи. Това от своя страна повишава риска от наводнения, активизиране на свлачища, както и проблеми със снабдяването на питейна вода. Да не забравяме и проблемите в апартаменти и къщи на граждани, породени от проникващата влага в тях.

Тези промени в климатичните условия в България извикват нуждата от полагането на качествена хидроизолация. Едни от най-засегнатите райони от промените в страната са освен столицата София, така също и Бургас, Варна, Созопол, Несебър и други Черноморски градове и села. Жилищата и бизнесите в тези райони се нуждаят от все по-добра защита срещу проливните дъждове и влагата. Ето защо фирма Ормигон В.Р. е концентрирала силите си именно по обекти в тези части на страната.

Нашата мазана хидроизолация предпазва от влага и осигурява по-голям комфорт на клиентите ни. Освен нея, ние извършваме и услуги като инжектиране на бетон и хидроизолиране на асансьорна шахта и други обекти. Подобни проблеми, разбира се, възникват най-често поради некачествено строителство, несъобразено с климатичните промени и нарастващите опасности за бизнеса и гражданите причинени от тях.

Свържете се с нас на тел: 0885 053 058 или office@ormigon.eu за повече информация относно това как да хидроизолираме Вашия дом, офис, склад или друг обект.