Хидроизолация на подземни помещения

фев. 04

Все по-често се натъкваме на проблеми в подземните помещения, изложени на въздействието на влага, високи подпочвени води, течове. „Спестената” хидроизолация и/или неправилно поставената и наранена такава, позволява на водата да проникне в конструкцията. Веднъж „намерила” си път, тя се просмуква и придвижва нагоре по стените като с времето води до поражение на строителните материали и естествено поява на мухъл и плесен в помещенията. Не рядко наличието на вода възпрепятства използването на подземните помещения. Отстраняването на проблемите зависи от сложността им, от състоянието на конструкцията и пораженията, които са нанесени преди предприемането на мерки за отстраняването им. На българският пазар има достатъчно надеждни и качествени хидроизолационни материали, които е препоръчително да се влагат в етап на изграждане и по предназначение. Всеки проблем може да бъде решен след обстоен анализ и техническо решение след извършване на оглед на място с компетентни специалисти.

Можете да се уверите в професионализма на екипа ни при полагането на мазана хидроизолация и при разрешаването на сложни проблеми породени от течове, влага и подпочвени води чрез снимките в тази галерия:

Ормигон е българска инженерингова и консултантска фирма по проблемите на хидроизолацията, която не прави компромис с качеството.